Wanneer een bekende gaat trouwen, is dit natuurlijk een speciale gebeurtenis. Het mag niet zo maar onopgemerkt voorbij gaan, dus kan u via outdoorunlimited een speciaal vrijgezellenfeest voor mannen in Twente organiseren. Dit is de ultieme manier om de aanstaande bruidegom uit te luiden en hem te verassen met een feestelijke, onvergetelijke dag. Vaak worden er veel eisen gesteld aan een vrijgezellendag, zoals entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken. Outdoor Unlimited begrijpt dit en heeft daarom de perfecte vrijgezellenfeesten voor mannen in Twente samengesteld. zoals onze mateloos populaire New Kids vrijgezellendag. 

Welke verschillende vrijgezellenfeesten bieden wij aan?

Outdoor Unlimited bied 6 verschillende vrijgezellenfeesten aan. Deze feesten zijn allemaal volledig geregeld, en wij zorgen voor bijvoorbeeld een hapje en wat drinken, en natuurlijk de activiteit zelf. De verschillende feesten die wij aanbieden zijn:

  • Outdoor Commando
  • Jackass
  • Beat the Bachelor
  • New Kids
  • Total Bullshit
  • Gooische vrouwen (speciaal voor de vrouwen)

Het New Kids vrijgezellendag Twente voor mannen pakket staat volledig in het teken van het New Kids thema, en levert de deelnemers gegarandeerd plezier op. Als eerst wordt u welkom geheten met een hapje en een drankje, zoals bier en bierworst. Daarna wordt er een leuke GPS Activiteitentocht georganiseerd. De rest van de dag zijn er nog vele andere leuke activiteiten zoals een dronkemans estafette, handboogschieten, sumoworstelen en touwtrekken. Een ding is zeker, de opdrachten tijdens dit feest zullen nog lang bij u in uw geheugen blijven hangen. Al onze opdrachten zijn leuk, origineel en passen perfect bij het gekozen arrangement. Outdoor unlimited garandeert u een onvergetelijke avond vol bier en plezier. 

Het Total Bullshit arrangement gaat bijvoorbeeld gepaard met activiteiten zoals luchtdrukpistolen schieten, rolstoel touwtrekken, schieten en ridderspel. Maar naast deze activiteit kan u ook nog een competitiever pakket kiezen zoals het Outdoor Commando arrangement, Deze arrangementen zijn gericht op het entertainen van grote groepen mannen. U hoeft zeker niet bang te zijn voor een saaie vrijgezellendag, want onze vrijgezellenfeesten voor mannen in Twente staan garant voor vermaak, humor en bier. 

Uw eigen vrijgezellenfeest samenstellen

Omdat het bedenken van originele opdrachten voor een vrijgezellenfeest vrij lastig is, zijn veel mensen op zoek naar speciale tips voor hun vrijgezellenfeest mannen in Twente. Het inzetten van Outdoor Unlimited bij het helpen bij uw vrijgezellenfeest maakt dit overbodig. Onze professionals helpen u graag met het organiseren van de perfecte vrijgezellenfeesten met leuke activiteiten, veel eten en drinken en hilarische opdrachten. Naast de arrangementen die wij kant en klaar aanbieden, kan u ook uw eigen aanpassingen op het pakket aanbieden, of onze andere opties selecteren. Als u specifieke wensen heeft over het pakket kan u altijd contact opnemen via onze mail of ons bellen. 

Dus, bent u op zoek naar een onvergetelijke vrijgezellendag mannen in Twente? Zoek niet verder! Onze website bied een groot aanbod aan verschillende arrangementen aan voor het perfecte vrijgezellenfeest voor u. Met onze hilarische spellen, leuke opgaven en originele opdrachten bent u verzekerd om een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Neem nu contact op of kijk verder op onze website, en kies het pakket dat het beste bij u past. Wij kunnen u een onvergetelijke dag garanderen. 

Lees meer…