Maar al te vaak ziet u de boodschap op internet en televisie voorbij komen. Het overstappen op een andere energieleverancier kan u honderden euro’s per jaar besparen. Euro’s die u vervolgens kunt uitgeven aan leukere dingen dan het draaiende houden van de koelkast of het laten branden van de keukenlamp. Het lastige is echter dat nagenoeg iedere energiemaatschappij verkondigt de beste aanbieding te hebben. Veel consumenten zien dan ook door de bomen het bos niet meer, want welke leverancier is nou écht de goedkoopste? Op Slimmetenergie.com kunt u eenvoudig en snel energie leveranciers vergelijken, zodat u weet waar u de beste aanbieding krijgt voor het minste geld.

Waarom energie leveranciers vergelijken met behulp van Silmmetenergie.com u veel geld kan besparen

Het zelf doornemen van alle verschillende folders en websites van stroom- en gasleveranciers is bijna onbegonnen werk. Veel mensen beginnen hier dan ook niet aan, en blijven uit gemakzucht dan maar bij de leverancier waar ze al jarenlang hun stroom en gas van afnemen. Immers, leverancier A was toen u in uw huidige woning introk toch de goedkoopste? Hoewel leverancier A vijf of tien jaar geleden misschien inderdaad de scherpste prijzen had, is de kans groot dat concurrenten en nieuwkomers op de markt ervoor hebben gezorgd dat dit niet langer het geval is. Bovendien zijn er tal van omstandigheden denkbaar waardoor uw huidige leverancier zijn prijzen fors heeft verhoogd in vergelijking met andere energiemaatschappijen. Bij het energieleveranciers vergelijken neemt Slimmetenergie.com niet alleen de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas mee, maar wordt ook rekening gehouden met eventuele extra’s. Zo ziet u op Slimmetenergie.com ook of energiemaatschappijen hun (nieuwe) klanten bijvoorbeeld het volgende bieden:

  • Kortingsacties
  • Een vast tarief over een bepaalde periode
  • Gratis apps
  • Groene stroom

De standaardprijzen die worden getoond op Slimmetenergie.com zijn gebaseerd op het gemiddelde verbruik per huishouden. Wanneer u meer informatie wil over de getoonde prijzen, kunt u simpelweg op ‘meer informatie’ klikken. U komt dan uit bij een berekening waarin u precies ziet hoeveel u kwijt bent per kilowattuur of per kubieke meter gas. De btw is meegenomen bij het energie leveranciers vergelijken, waardoor u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Pas uw zoekopdracht aan aan uw persoonlijke situatie

Wellicht zullen kritische consumenten tijdens het energie leveranciers vergelijken opmerken dat de prijzen van energie nog altijd sterk kunnen wisselen per regio. Of dat de lage gemiddelde energieprijs van die ene leverancier komt door een lage gasprijs, terwijl de prijs voor stroom bij die energieleverancier misschien wel wat aan de hoge kant is. Daarom kunt u op Slimmetenergie.com een gepersonaliseerde vergelijking maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij het energie leveranciers vergelijken alleen te zoeken naar de goedkoopste prijs voor elektriciteit of voor gas. U kunt ook uw postcode en woonplaats invoeren, om te kijken welke leverancier binnen uw woonplaats de laagste prijzen biedt. Verder geven veel energiemaatschappijen nieuwe klanten aantrekkelijke kortingen. Het kan voorkomen dat een leverancier bijvoorbeeld €200,- korting aanbiedt gedurende het eerste loopjaar van uw contract. Op die manier lijkt uw nieuwe leverancier dat eerste jaar spotgoedkoop, maar blijkt in latere jaren wellicht dat deze energieleverancier helemaal niet zo voordelig is. Bij Slimmetenergie.com kunt u dan ook energie leveranciers vergelijken op basis van hun prijzen bij het aangaan van een twee- of driejarencontract. Tenslotte kan het interessant zijn om de laagste prijzen te zoeken op basis van zowel een vast als een flexibel tarief. Wilt u ook eenvoudig en snel energie leveranciers vergelijken, en een leuk bedrag overhouden aan het eind van het jaar? Kijk dan eens hoeveel u kunt besparen op uw energierekening, en ga naar https://slimmetenergie.com/.

Lees meer…