Bordspellen zijn een leuke bezigheid voor het gehele gezin. Een van de leukste bordspellen is Kolonisten van Catan. Kolonisten van Catan heeft ondertussen een enorme bekendheid opgebouwd en er zijn daarom ook verschillende uitbreidingen en varianten verkrijgbaar. In de webshop van Spellenrijk kunt u vrijwel iedere variant van Kolonisten van Catan in een paar klikken bestellen, waardoor u gegarandeerd een leuke avond met het gezin of met vrienden heeft. Wij leggen u graag uit wat Kolonisten van Catan is en hoe u deze kunt bestellen via onze webshop. Zo kunt ook u voor het leukste bordspel van Nederland kiezen.

Eenvoudige spelregels en veel variatie bij Kolonisten van Catan

Kolonisten van Catan is een van de populairste spellen in Nederland. Zeker tijdens feestjes en partijen wordt dit bordspel regelmatig uit de kast getrokken voor een gezellige avond. Met de vele uitbreidingen en varianten gaat Kolonisten van Catan nooit vervelen. Welke versie u ook neemt: wij hebben altijd de beste kwaliteit en de meest voordelige prijs. Kolonisten van Catan heeft spelregels die eenvoudig te leren zijn voor mensen die nog niet bekend zijn met het spel. Daarnaast biedt het spel ook de mogelijkheid om nieuwe tactieken en strategieƫn te verzinnen. Bij Kolonisten van Catan draait het allemaal om als kolonist een bepaald aantal overwinningspunten te verzamelen om het spel te winnen. Ieder potje is weer anders en tijdens het spelen wordt er nooit iemand geƫlimineerd. Zo blijft Kolonisten van Catan leuk voor iedereen. De verschillende uitbreidingen om het nog leuker te maken zijn:

  • Zeevaarders
  • Piraten en Ontdekkers
  • Stenen en Ridders

Daarnaast bestaan de varianten uit Amerika, Het Oude Egypte en Europa Ontwaakt. Zo kunt u het spel naar hartelust spelen, zonder dat het ooit gaat vervelen. Niet alleen zijn deze uitbreiding een goede toevoeging voor mensen die het spel al vaker hebben gespeeld, maar ook voor nieuwe spelers kunnen de uitbreidingen diverse nieuwe uitdagingen bieden. Bent u vaak onderweg en wilt u toch het spel spelen? Dan kunt u er ook voor kiezen om het kaartspel aan te schaffen. Ook deze is in verschillende varianten te verkrijgen, waardoor u een nieuwe ervaring krijgt. Het snelle kaartspel biedt daarnaast de mogelijkheid om ook op een andere en vooral snellere manier het spel te ervaren, waardoor u een geheel nieuwe ervaring krijgt. U kunt alle varianten en de uitbreidingen eenvoudig in onze webshop bestellen door deze in het winkelmandje te plaatsen. Zodra u uw bestelling heeft afgerond middels de veilige betaalmethoden zorgen wij dat u de bestelling zo snel mogelijk geleverd heeft. Zo kunt u vaak dezelfde week nog beginnen met het spelen van Kolonisten van Catan.

Altijd concurrerende prijzen in onze webshop

Spellenrijk is het adres voor al uw bord- en gezelschapsspellen. Wij zijn de grootste webshop voor onder andere bordspellen. Wij zijn niet alleen goedkoper dan bij veel aanbieders in de winkelstraat, maar streven ook altijd naar concurrerende prijzen ten opzichte van online winkels en organiseren regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen in onze webshop. Zo weet u altijd dat u niet de hoofdprijs betaalt. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Uw spel moet namelijk jarenlang meegaan en daarom bieden wij uitsluitend goede kwaliteit aan. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, maar ook instellingen en scholen kunnen bij ons terecht voor het perfecte spel of de geschikte puzzel. Wilt u meer informatie over onze producten, heeft u nog vragen of behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.spellenrijk.nl/.