Financiële hulp nodig?Weinig mensen vinden het leuk om hun financiën op orde te houden, of om ze op orde te krijgen. Altijd bonnetjes meenemen, kijken hoeveel je hebt en hoeveel eruit gaat, erop letten hoeveel je verdiend hebt. Daarnaast moet je rekening houden met belastingen, toeslagen, uitkeringen en dergelijken. Het is een hele klus. Het is het lastig om in de gaten te houden wat er allemaal veranderd. De regels en wetten rondom financiële zaken veranderen namelijk continu, of het nou te maken heeft met pensioen, rente, hypotheek, of andere zaken. Er zijn niet voor niets zoveel banen die te maken hebben met financiën, voor niemand is het makkelijk. Het is voor sommige mensen echter te ingewikkeld of fysiek niet mogelijk om alles bij te houden. Voor mensen die een beperking hebben, of dat nu tijdelijk is of niet, is het soms simpelweg niet meer mogelijk om hun financiën bij te houden. Ouders, verzorgende, of andere familieleden kunnen hier soms bij helpen. Maar ook dat is niet altijd mogelijk, of het is niet gewenst. In instellingen kan daar ook niet altijd rekening mee gehouden worden. Ervoor kiezen om niet op de financiën van deze persoon te letten is geen optie; er moet hulp ingeschakeld worden. Financiële hulp, dingen die te maken hebben met budgetbeheer. Dat is iets waarbij wij van SAAM Thuisbegeleiding je bij kunnen helpen, dat is ons werk. Wij helpen mensen die niet of niet langer hun eigen financiën kunnen regelen met budgetbeheer.  Wanneer je financiële hulp nodig hebt of iemand kent die daar behoefte aan heeft, denk bijvoorbeeld aan een oudere of iemand met een beperking, kun je bij ons aankloppen. Wij gaan je dan helpen met de administratieve zaken. Of het feit dat je moeite hebt met budgetbeheer nu komt door ouderdom, een mentale of fysieke beperking, of om wat voor reden dan ook, wij staan voor je klaar. Neem een kijkje op onze website: https://www.saamthuisbegeleiding.nl/. Hier kun je contact met ons opnemen, en meer informatie over ons en wat wij doen vinden.

Bewindvoering en budgetbeheer

Er zijn veel verschillende dingen die we voor je regelen kunnen. Heb je moeite met budgetbeheer? Wij gaan samen met je kijken wat je uitgaven en inkomsten zijn, en waar je op moet letten. Zit je in de schulden? Wij gaan ons best doen om je eruit te helpen. Samen met jou of iemand anders die veel doel over de situatie heeft stellen we een plan op, om je zo snel mogelijk uit het rood te halen. In sommige gevallen doen wij dat in de rol van bewindvoerder. Bewindvoering of budgetbeheer, of wat voor financiële hulp dan ook, doen wij vanzelfsprekend op maat. Wij passen ons aan aan jou behoeftes.

Financiële hulp van topkwaliteit voor iedereen

Wil jij financiële hulp van ons, of het nu gaat om budgetbeheer of bewindvoering, of iets een andere vorm van financiële hulp, of ken je iemand die dat nodig heeft. Hier heb je nog eens in het kort waar wij voor staan:

  • Wij staan voor vertrouwen en laagdrempeligheid.
  • Wij doen aan maatwerk op het niveau van de hulpbehoevende.
  • We geven concreet en praktisch advies, waar je iets aan zult hebben.

Weinig mensen houden van budgetbeheer, en weinig mensen vinden het leuk om hun budgetbeheer aan anderen over te laten. Hulp en al helemaal financiële hulp vragen is moeilijk, maar soms is financiële hulp echt nodig. Het kan ook veel verlichting opleveren. Lees op onze website ook nog iets meer over budgetbeheer en bewindvoering als dat is waar je naar op zoek bent: https://www.saamthuisbegeleiding.nl/budgetbeheer/.