Ik ben nooit een grote wijndrinker geweest en dronk altijd liever een biertje, dan een glas wijn. Mijn vriendin is wel dol op wijn, vooral rode wijn en drinkt nooit bier. Doordat mijn vriendin vaak wijn drinkt, ben ik ook begonnen met drinken, maar ik moest er erg aan wennen. Wij gaan vaak eten met onze vrienden en doen dat vaak bij iemand thuis. De afgelopen keer had een van mijn vrienden een Spaanse witte wijn geschonken en ik vond die erg lekker. Ik besloot om op zoek te gaan naar een winkel waar ik die wijn voor mijzelf kon kopen en vond een fles voor een goede prijs op Desmaakvangoedewijn.nl. Een aantal jaar geleden dronk ik nooit wijn, maar dat is de laatste jaren langzaam aan het veranderen. Mijn voorkeur was altijd bier en ik kan erg genieten van een glas speciaalbier. Ik ben geen grote drinker, maar als het gezellig is, dan vind ik het fijn om een glas drank te drinken. Mijn vriendin wilde graag dat ik meer wijn zou drinken en de afgelopen jaren ben ik dat beetje bij beetje gaan doen. Het was voor mij erg wennen, maar ik ben het steeds meer gaan waarderen. De afgelopen keer dat wij bij vrienden waren eten, schonk een vriend een Spaanse witte wijn en dit was de eerste keer dat ik de wijn heerlijk vond. Wij proberen om de maand bij een van onze vrienden te eten met een klein groepje en wisselen dit elke keer af. Het is altijd erg gezellig en veel van mijn vrienden vinden het leuk om te koken. Na het etentje nam ik een foto van de Spaanse witte wijn, zodat ik kon opzoeken waar ik de fles kon kopen. Mijn vriend had de fles al een tijdje staan en wist niet meer wij hij hem gekocht had. 

De Spaanse witte wijn gevonden in een webshop

Met de foto van de Spaanse witte wijn ging ik online op zoek en zag dat de wijn in niet veel webshops te koop was. Gelukkig zag ik dat de fles onder andere te koop was op de website Desmaakvangoedewijn.nl en de wijn was hier het voordeligste. Deze website verkoopt alleen kwaliteitswijnen en heeft een ruim assortiment. Ik liet de website aan mijn vriendin zien en zij zag verschillende soorten die zij graag wilde uitproberen. Je krijgt korting als je meerdere flessen koopt en een bestelling wordt gratis verzonden als je twaalf flessen koopt.

De eerste fles is al op

De volgende dag werd de bestelling geleverd en ik kon niet wachten om de Spaanse witte wijn uit te proberen. Dit was de wijn die ik al eerder had geprobeerd en de fles ging in een paar dagen op. Mijn vriendin vindt de wijnen ook erg lekker die wij gekocht hebben en wij weten zeker dat wij vaker bij dit bedrijf zullen kopen.

  • Ik vond hier de Spaanse witte wijn waar ik naar zocht
  • Dit bedrijf verkoopt alleen kwaliteitswijnen
  • Je krijgt korting wanneer je meer flessen koopt
  • Onze bestelling werd gratis verzonden
  • De artikelen kwam de volgende dag binnen