Mijn naam is Fleur Kalbfleisch en ik ben full time Essentrics teacher. Ik geef verschillende groepsdlessen en personal training aan tientallen mensen per week. ESSENTRICS® is een effectieve full body workout met vloeiende bewegingen en dynamische stretches. Een unieke techniek met invloeden uit verscheidene andere disciplines zoals klassiek ballet, moderne dans, Tai Chi, Yoga, pilates en fitness. Essentrics zorgt ervoor dat je lichaam werd in balans komt; strakke spieren worden langer en losse spieren strakker en sterker. Tijden s mijn lessen leer ik mensen zorgvuldig en effectief met hun lichaam om te gaan

Linde Kagenaar
Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Anybody!
Begonnen als fulltimer met groepslessen, fitness en bar/baliewerkzaamheden.
Momenteel geef ik alleen nog groepslessen. Yoga en de body& mind focus is mijn specialisatie geworden. 
Toch kun je mij ook tegenkomen als je een uurtje wil rammen in een Bodypumples.
Zo lang ergens werken is bijzonder en ik geniet steeds meer van de diepte die dat met zich meebrengt, met collega's en klanten.
Tot ziens in de les!

Jeffrey Loozen

Mijn naam is Jeffrey en ik ben sinds 2012 als instructeur, personal trainer en barmedewerker met veel plezier actief bij Anybody. Verantwoord trainen vind ik zeer belangrijk binnen de fitness. Daarnaast sta ik, met mijn medische achtergrond, klaar voor trainingsadviezen voor sporters met blessures. Naast deze individuele begeleiding geef ik ook Small Group trainingen zoals Synrgy en buikspiersessies.

Monique Le Belle

Mijn naam is Monique Le Belle en geef al heel wat jaren met veel plezier les bij Anybody. Ik geef op dit moment Body Basic en Body Balance lessen. Daarnaast ben ik gek op steppen. In mijn lessen is mijn doel om iedereen zoveel mogelijk te laten genieten van het bewegen. Het positieve gevoel ervaren wat sporten met zich meebrengt. Spreekt jou dit ook aan, kom dan snel een keer langs om een lesje mee te doen. Anybody heeft een zeer uitgebreid les aanbod.

Mike en Esther van der Weijden

Na het CIOS Heereveen is Mike gaan lesgeven bij Aerts Sport in de bollenstreek. Hierna heeft hij zelf een kleine sportschool gehad in Haarlem en in 1998, samen met Esther en Leo, gestart met Anybody Healthcenter in Hotel Haarlem van der Valk. Esther heeft in 1999 haar baan opgezegd bij Uitgeverij Sanoma om te assisteren als bar- en administratief medewerkster en het verzorgen van personeelszaken en marketing.

De prettige sfeer en de gezelligheid zorgen voor sociale binding binnen het sportcentrum die vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend is. Uiteraard vinden wij kwaliteiten service ook belangrijk en zo hebben we de juiste mix gevonden om inde gezelligste sportschool van Haarlem te mogen werken.

Victor Kuiks

Mijn naam is Victor Kuiks. Sinds een aantal jaar ben ik personal trainer bij Anybody. Met mijn enthousiaste manier van werken motiveer ik veel sporters  om met een fitnessschema hun doel te  bereiken. Op de maandagavond geef ik de B-Kick. B-Kick is een groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van een Fitbox. Deze wordt gevuld met zand. Op de Fitbox worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd met muziek. Mijn passie ligt bij personal training en dat geef ik veel bij Anybody.

Mariska Vermie

Sinds 2003 ben ik gastvrouw bij Anybody. Met heel veel plezier zorg ik ervoor dat de leden na het sporten van een heerlijke kop koffie of van een dorstlessend sportdrankje kunnen genieten.

Arjen Boelens

Tijdens mijn studie aan het CIOS heb ik stage gelopen bij Anybody. Gedurende deze stage heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben blij dat ik deze kennis nu als personeelslid en collega aan de leden van Anybody kan overbrengen. Naast fitnessinstructeur ben ik ook personal trainer bij Anybody.

Linda Elferink

Ik ben Linda en ik verzorg bij Anybody de kidsplace. Ik werk al zolang bij Anybody dat de kinderen die als baby bij mij in de kidsplace kwamen nu gezellige pubers zijn en zelf sporten bij Anybody. Het is heerlijk werken met al die kleine en grote kinderen. Ik hoop het nog heel lang te kunnen doen.

Annelies Arp

Ik, Annelies, ben al vanaf het eerste begin werkzaam bij Anybody met heel veel plezier. Ik vind het heerlijk hoe je mensen energie geeft met hetgeen jij neerzet!

Helaas ben ik nu even uit de roulatie maar kan niet wachten op het moment dat ik weer deel uit mag maken van de supergezellige, professionele en laagdrempelige sportschool.

Tot gauw bij Anybody.

Sara Bergen

Ik geef nu ruim een jaar met veel plezier elke week les bij Anybody. Vooral de XCO, Body Step en Sh'bam zijn programma's waar ik zeer enthousiast van word. Hoe meer energie ik geef, hoe meer ik terug krijg van de deelnemers. Ik probeer iedereen elke les uit te dagen om te knallen!

diane

Diane Van Kimmenaede

Ik ben Diane en ben al sinds 2001 werkzaam bij Anybody. Na al deze jaren ben ik wel behoorlijk vergroeid met dit bedrijf. Wat mij destijds het meeste aantrok, was de hoge kwaliteit van de instructeurs en het lesniveau. Daarnaast ook de klantvriendelijkheid en betrokkenheid van het hele Anybody team. Deze twee kwaliteiten zijn in al die jaren niet veranderd, dus kan ik wel zeggen , dat ik niet alleen maar met veel plezier hier werk maar ook met trots!

Tot snel in het sportcentrum!

dorothea

Dorothea Vork

Vlak nadat Anybody, jaren geleden, zijn deuren opende mocht ik deel uitmaken van het team. En nu nog steeds! Dat zegt heel veel over de fijne sfeer, lieve collega's en gemotiveerde deelnemers van de lessen. Sporten is voor mij een hobby en als aanvulling daarop ben ik instructeur van de lessen Body Pump en XCO.

sander

Sander Jongeling

Al veel langer lid van Anybody, maar sinds de zomer van 2010 ook als instructeur Body Step verbonden aan deze bekende sportschool in Haarlem en omstreken, waar persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Elke zaterdagochtend neem ik de deelnemers aan mijn les een uur lang mee in een energieke, atletische stepworkout, waarin het element ''fun' ook zeker niet ontbreekt.

Ik hoop je snel bij Anybody te zien!