Filter op

Laatste nieuws

    • azg-logo-nl

Steun artsen zonder grenzen

    • summerdeal

After Summer Deal

Zomeractie 2017

Fitmaand juni

Nieuwsbrief

Voorjaarsactie 2017

    • advertentie sep2014

30 DAGEN 30 EURO

    • ledenvoordeel-2

Leden voordeel

After Summer Deal

    • summerdeal

50% korting tot 1 januari 2018!

Bent u op zoek naar een sportcentrum met service en kwaliteit in een persoonlijke sfeer? Diverse fitness-zalen met de nieuwste apparatuur zorgen voor voldoende mogelijkheden om het lichaam fit en sterk te maken. Small-group trainingen (buiksessies, kettle bell, Synrgy worden regelmatig aangeboden en na afloop kun je lekker gebruik maken van de sauna, stoomcabine en infra-rood ruimte. Bij de bar kun je gezellig een verfrissend drankje drinken of de lekkerste koffie van Haarlem proeven. Schrijf je nu in en krijg 50% korting op de contributie tot 1 januari 2018.