Filter op

Laatste nieuws

  • img_8287

Olga Commandeur

Anybody stopt per 1 jan 2018

  • anybody 20 jaar affichekopie

Feestweek Anybody

20 jaar Anybody !

  • azg-logo-nl

Steun artsen zonder grenzen

Nieuwsbrief

  • advertentie sep2014

30 DAGEN 30 EURO

  • ledenvoordeel-2

Leden voordeel

30 DAGEN 30 EURO

30 DAGEN 30 EURO

30 dagen sporten voor slechts € 30.- U wilt wel naar het sportcentrum maar u bent nog niet helemaal zeker!  Probeer nu 30 dagen lang de vele groepslessen uit die wij u bieden. Laat u door de gediplomeerde instructeurs adviseren welke groepsles het beste past bij uw trainingsdoel. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de diverse fitnesszalen waarbij wij gratis professionele begeleiding verzorgen. Na het sporten kunt gebruik maken van de uitgebreide saunaruimte met een grote sauna, stoomcabine en infraroodsauna. In onze lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend sportdrankje.Bel voor een vrijblijvende rondleiding en start vandaag nog! 023-5366203

  • advertentie sep2014