Filter op


Laatste nieuws

Zomeractie 2017

Fitmaand juni

Nieuwsbrief

Voorjaarsactie 2017

    • advertentie sep2014

30 DAGEN 30 EURO

    • ledenvoordeel-2

Leden voordeel

Actie's/Laatste nieuws

Dit zijn alle posts

Zomeractie 2017


Fitmaand juni


Nieuwsbrief


Voorjaarsactie 2017


Dit voorjaar hebben wij een unieke voorjaarsactie voor u. 2 maanden sporten voor maar €49,- inclusief begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs die graag een schema voor u willen aanpassen naar uw trainingsdoel!

 

Wilt u ook gebruik maken van ons grote aanbod van groepslessen? Body Pump, Body Step, B-Kick, lekker een lesje Yoga of Pilates? Dat kan ook met de voorjaarsactie! 2 maanden onbeperkt all-in voor maar € 79,-

 

Na het sporten kunt u ook nog gebruik maken van de uitgebreide saunaruimte of in onze lounge voor een heerlijk kopje koffie of verfrissend sportdrankje. Bel voor meer informatie op 023-5366203 en we heten u van harte welkom!


30 DAGEN 30 EURO

30 DAGEN 30 EURO

30 dagen sporten voor slechts € 30.- U wilt wel naar het sportcentrum maar u bent nog niet helemaal zeker!  Probeer nu 30 dagen lang de vele groepslessen uit die wij u bieden. Laat u door de gediplomeerde instructeurs adviseren welke groepsles het beste past bij uw trainingsdoel. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de diverse fitnesszalen waarbij wij gratis professionele begeleiding verzorgen. Na het sporten kunt gebruik maken van de uitgebreide saunaruimte met een grote sauna, stoomcabine en infraroodsauna. In onze lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend sportdrankje.Bel voor een vrijblijvende rondleiding en start vandaag nog! 023-5366203

    • advertentie sep2014

Leden voordeel

    • ledenvoordeel-2

Leden voordeel bij Intersport.

Een uniek aanbod voor alle Anybody leden bij Intersport. Op vertoon van de ledenpas krijgen Anybody-leden 10% korting op de totale collectie fitness- en running. Er zit een Intersport in de Drossestraat in Haarlem (nabij Pathe bioscoop) en een Intersport aan de marktlaan in Hoofddorp.