Filter op


Laatste nieuws

20 jaar Anybody !

  • azg-logo-nl

Steun artsen zonder grenzen

Nieuwsbrief

  • advertentie sep2014

30 DAGEN 30 EURO

  • ledenvoordeel-2

Leden voordeel

Actie's/Laatste nieuws

Dit zijn alle posts

20 jaar Anybody !

De gezelligste sportschool van Haarlem, Anybody Healthcenter bestaat 20 jaar! Dit gaan wij vieren. Schrijf je nu in, en ontvang 50% korting tot 1 januari 2018 ! Maak gebruik van onze apparatuur, onze professionele begeleiding, ons enorme lesaanbod, lekker ontspannen in de sauna of drink de lekkerste koffie aan de bar. Alles is mogelijk!

Bel of kom langs en vraag naar de voorwaarden


Steun artsen zonder grenzen

  • azg-logo-nl

Geweld tegen ziekenhuizen, patiënten en hulpverleners is onacceptabel. Gelukkig deel jij onze verontwaardiging en vind jij ook dat ziekenhuizen nooit doelwit mogen zijn.

Hoe meer mensen de petitie tekenen, hoe sterker we staan. Daarom wil ik je vragen om ook je vrienden en kennissen zo snel mogelijk te mobiliseren. Teken de petitie hier --> artsenzondergrenzen.nl/laat-weten-dat-ziekenhuizen-geen-doelwit-mogen-zijn

Deel vandaag nog onze oproep op social media en zorg dat iedereen de petitie tekent. De petitie bieden we in december aan aan de minister van Buitenlandse Zaken. We houden je daarvan op de hoogte!

Deel deze actie!


Meer weten of meer doen? Ga naar artsenzondergrenzen.nl


Nieuwsbrief


30 DAGEN 30 EURO

30 DAGEN 30 EURO

30 dagen sporten voor slechts € 30.- U wilt wel naar het sportcentrum maar u bent nog niet helemaal zeker!  Probeer nu 30 dagen lang de vele groepslessen uit die wij u bieden. Laat u door de gediplomeerde instructeurs adviseren welke groepsles het beste past bij uw trainingsdoel. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de diverse fitnesszalen waarbij wij gratis professionele begeleiding verzorgen. Na het sporten kunt gebruik maken van de uitgebreide saunaruimte met een grote sauna, stoomcabine en infraroodsauna. In onze lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend sportdrankje.Bel voor een vrijblijvende rondleiding en start vandaag nog! 023-5366203

  • advertentie sep2014

Leden voordeel

  • ledenvoordeel-2

Leden voordeel bij Intersport.

Een uniek aanbod voor alle Anybody leden bij Intersport. Op vertoon van de ledenpas krijgen Anybody-leden 10% korting op de totale collectie fitness- en running. Er zit een Intersport in de Drossestraat in Haarlem (nabij Pathe bioscoop) en een Intersport aan de marktlaan in Hoofddorp.