Filter op


Laatste nieuws

  • img_8287

Olga Commandeur

Anybody stopt per 1 jan 2018

  • anybody 20 jaar affichekopie

Feestweek Anybody

20 jaar Anybody !

  • azg-logo-nl

Steun artsen zonder grenzen

Nieuwsbrief

  • advertentie sep2014

30 DAGEN 30 EURO

  • ledenvoordeel-2

Leden voordeel

Actie's/Laatste nieuws

Dit zijn alle posts

Olga Commandeur

Op zondag 12 november was Olga Commandeur van Nederland in Beweging bij Anybody. Hier een kleine sfeerimpressie van de les van Olga.

  • img_8287
  • img_8292
  • img_8291
  • img_8290
  • img_8289
  • img_8288
 • Vorige
 • Volgende

Anybody stopt per 1 jan 2018

20 jaar Anybody,


met veel plezier kijken we terug op een fantastische tijd. Een sportcentrum met een hart, persoonlijke sfeer, zeer ervaren en sociale collega's waar we enorm trots op zijn.

Zij hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich thuis voelt bij Anybody en waardoor de ongedwongen sfeer uniek is bij Anybody.


Wij, Mike en Esther hebben besloten om per 1 januari 2018 een andere koers te varen en hierdoor het huidige concept te beëindigen op deze locatie.


Hartelijk dank voor het vertrouwen en deelname aan al onze sportfaciliteiten. De gezelligheid in de barruimte en de mooie, bijzondere verhalen die jullie met ons hebben gedeeld.


Wij hopen dat jullie samen met ons team de 20ste verjaardag van Anybody willen vieren door een onderdeel van de feestweek bij te wonen of gewoon lekker te sporten tot het einde van het jaar

Feestweek Anybody

  • anybody 20 jaar affichekopie

Zondag 12 november
13.00 - 14.00 uur Olga Commandeur komt lesgeven (inschrijven bij de bar)

11.30 - 13.30 uur Spinning Marathon olv Lilian (inschrijven bij de bar)

Maandag 13 november
18.30 uur XCO door XCO Mastertrainer Rick van Kempen

Dinsdag 14 november
19.30 uur Body Balance met afsluiting klankschalen olv Marja Zegwaard

Woensdag 15 november
19.00 én 20.00 uur Crosstraining olv Riley en Jeffrey

Donderdag 16 november
20.15 uur Workshop over 'ontspannen' olv Karin

Zaterdag 18 november
13.00 uur SH'Bam XXL (inschrijven bij de bar)

15.00 uur AnyBody 20 jaar borrel


20 jaar Anybody !

De gezelligste sportschool van Haarlem, Anybody Healthcenter bestaat 20 jaar! Dit gaan wij vieren. Schrijf je nu in, en ontvang 50% korting tot 1 januari 2018 ! Maak gebruik van onze apparatuur, onze professionele begeleiding, ons enorme lesaanbod, lekker ontspannen in de sauna of drink de lekkerste koffie aan de bar. Alles is mogelijk!

Bel of kom langs en vraag naar de voorwaarden


Steun artsen zonder grenzen

  • azg-logo-nl

Geweld tegen ziekenhuizen, patiënten en hulpverleners is onacceptabel. Gelukkig deel jij onze verontwaardiging en vind jij ook dat ziekenhuizen nooit doelwit mogen zijn.

Hoe meer mensen de petitie tekenen, hoe sterker we staan. Daarom wil ik je vragen om ook je vrienden en kennissen zo snel mogelijk te mobiliseren. Teken de petitie hier --> artsenzondergrenzen.nl/laat-weten-dat-ziekenhuizen-geen-doelwit-mogen-zijn

Deel vandaag nog onze oproep op social media en zorg dat iedereen de petitie tekent. De petitie bieden we in december aan aan de minister van Buitenlandse Zaken. We houden je daarvan op de hoogte!

Deel deze actie!


Meer weten of meer doen? Ga naar artsenzondergrenzen.nl


Nieuwsbrief


30 DAGEN 30 EURO

30 DAGEN 30 EURO

30 dagen sporten voor slechts € 30.- U wilt wel naar het sportcentrum maar u bent nog niet helemaal zeker!  Probeer nu 30 dagen lang de vele groepslessen uit die wij u bieden. Laat u door de gediplomeerde instructeurs adviseren welke groepsles het beste past bij uw trainingsdoel. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de diverse fitnesszalen waarbij wij gratis professionele begeleiding verzorgen. Na het sporten kunt gebruik maken van de uitgebreide saunaruimte met een grote sauna, stoomcabine en infraroodsauna. In onze lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend sportdrankje.Bel voor een vrijblijvende rondleiding en start vandaag nog! 023-5366203

  • advertentie sep2014

Leden voordeel

  • ledenvoordeel-2

Leden voordeel bij Intersport.

Een uniek aanbod voor alle Anybody leden bij Intersport. Op vertoon van de ledenpas krijgen Anybody-leden 10% korting op de totale collectie fitness- en running. Er zit een Intersport in de Drossestraat in Haarlem (nabij Pathe bioscoop) en een Intersport aan de marktlaan in Hoofddorp.